biografi Gervasio Lamas

dr. Lamas

dr. Lamas

Dr. Gervasio Lamas er formand for Medicin og chef for Columbia University Division Kardiologisk på Mount Sinai Medical Center. Han kommer fra en medicinsk og videnskabelig familie – hans far og onkel var læger og hans mor  biokemiker.

Dr. Lamas voksede op i South Florida, eksamen fra Ransom School for Boys.

Han modtog sin BA i Biokemiske Sciences cum laude fra Harvard College og hans MD med udmærkelse (AOA) fra New York University. Han afsluttede sin praktik og tog kardiologi uddannelse på Brigham and Women ‘s Hospital i Harvard Medical School, hvor han senere fungerede som assisterende professor i medicin.

Dr. Lamas vendte tilbage til South Florida i 1993, da Mount Sinai rekrutterede ham som chef for Cardiology. Han tjente senere som hospitalets direktør for Cardiovascular Research og det akademiske område. Fra juni 2008 til januar 2009 var han direktør for Cardiology Fellowship Program på Jackson Memorial Hospital / VAMC / University of Miami. Dr. Lamas vendte tilbage til Mount Sinai i januar 2009, da hospitalet lancerede sin Ivy League tilknytning til Columbia University for at påtage sig rollen som chefen for Columbia University Division Cardiology og professor i medicin, Columbia University Medical Center. I 2011 blev Dr. Lamas udnævnt som formand for medicin på Mount Sinai Medical Center.

Under Dr. Lamas ‘lederskab Columbia University Division Kardiologisk på Mount Sinai har rekrutteret højt kvalificerede kardiologer, der er på forkant med deres felt og har specialiseret sig i en bred vifte af hjerte-kar-betingelser, hævet niveauet af hjerte pleje. Mount Sinai praler stolt af den bedste overlevelse efter hjerteanfald i det sydlige Florida.

Dr. Lamas har altid dedikeret sig til forskning for at forbedre patientplejen eller for at deltage i kliniske forsøg. I løbet af sin karriere har han indskrevet tusinder af patienter i mange amerikanske og internationale forsøg for at fremme videnskaben om hjerte-kar-pleje og forhindre dødsfald og invaliditet af hjertesygdomme.

Han fungerede som formand for Funktionsvalg Trial i sinusknudedysfunktion (MOST), en international NHLBI finansieret forsøg, der revolutionerede pacemaker funktionalitet. Han tjente som medformand for den okkluderede Artery Trial (OAT), en anden multinational NHLBI-finansierede forsøg. Han var med til at vurdere Chelation Terapi (TACT), et 30 millioner dollars forsøg sponsoreret af National Institutes of Health – en undersøgelse med resultater, der gav nationale overskrifter og konstateringen af, at miljøforurenende stoffer er en modificerbare risikofaktor for koronar hjertesygdom, især hos patienter med diabetes.

Som et resultat af sin akademiske aktivitet, har Dr. Lamas publiceret over 200  artikler og over 150  i videnskabelige tidsskrifter, herunder  New England Journal of Medicine , Journal of American Medical Association, Annals of Internal Medicine, Circulation,  og  Journal of American College of Cardiology . Han har også undervist i udstrakt grad på nationale og internationale møder.  Ud over sin forskning og sit administrative ansvar, fastholder han klinisk praksis i Miami Beach, Coral Gables, Hialeah, Key Biscayne og Sunny Isles Beach. Hans patienter inspirer hans akademiske arbejde.

Fremmedsprog

Spansk