DEBAT EDTA

FORSIDE Fora Andet DEBAT EDTA

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Erik Højstrup Christensen 11 måneder siden.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1581 Svar

  Erik Højstrup Christensen

  Så nærmer vi os den ekstraordinære generalforsamling. Den 14. Juni i Odense. Vi der har internet har fået meddelesen denne vej. Håber også at de medlemmer der ikke har internet og email forbindelse bliver tilgodeset.
  Når man følger tilmeldings oversigten på hjemmesiden, må man håbe på, at at der en kraftigere tilmelding, så Edta patientforeningen kan få valgt en arbejdsdygtig bestyrelse. Som indkaldelsen så rigtig siger, så er alternativet at foreningen skal nedlægges. Og det er der vel ingen, der har gennemgået en Edta behandling, der ønsker.
  Edta foreningen er tit slået i hartkorn med andre patientforeninger. De store patientforeninger, som hjerteforeningen, gigtforeningen,nyeforeningen mv. Det må siges at være meget uretfærdigt. Årsagen er jo desværre den, at Sundhedsstyrelsen her i landet og andre beslutningsorganer verden over ikke vil anerkende behandlingen. På trods af en stor indsats fra såvel behandlere, forskere,ja sågar den amerikanske regering, der bevilligede mere end 30 millioner $ i den store Tact undersøgelse. Resultatet af denne var særdeles positivt,men ikke overbevisende nok, til at rokke beslutningstagerne overalt, en tomme.
  Taberne i dette spil bliver desværre de hjerte eller diabetes patienter, der ikke råder over de fornødne midler. Vi der har gennemgået behandlingen, selvom vi også er kommet så langt i livet, at vi må ty til et par ballonudvidelser, har haft og har stadidvæk en livskvalitet som bliver misundt og beundret. Også af de læger der har eftersynet af os. Personlig kan jeg sige, at mit medicin forbrug aldrig har været mindre.( isodur, hjertemagnyl og 10 mg.kolosterolsænkene i døgnet.
  Husk lige på, at kendskabet til Edta, blandt ganske almindelige mennesker, har været foreningens mål i snart 30 år. Ikke for egen vinding, men for andre med samme skavanker.
  Så derfor mød op i Odense.
  Venlig hilsen
  Erik Højstrup Christensen
  Baggevej 36
  7840 Højslev
  Mob.22432071
  Erikhc@jyde.dk

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
Svar til: DEBAT EDTA
Dine informationer:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">