Oral EDTA

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Nenad G. 2 years, 5 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #1137 Reply

  Niels Otto Trap

  Jeg synes, at alle der “eksperimenterer” med oralt indtag bør give sig til kende og beskrive de resultater, de mener at ha registreret. Jeg har selv brugt dråber nu snart et år, og er helt overbevist om, at mit vedligehold efter i alt 30 x intravenøs behandlinger virker.
  Det kan ikke passe, at vi er bange for lægerne. De burde undersøge om der er hold i vores erfaringer og støtte os med gode råd i brugen.
  Jeg tror ikke at alvorlige tilfælde kan klares med dråberne. Men som vedligehold eller som den ellers eneste mulighed, må der være noget at hente.
  Jeg har rådet min søn til at tage 14 dråber hver dag. Far – farfar og oldefar var forkalkede. Far ny aortaklap. De sidstnævnte døde af det.

  Niels Otto Trap

  #1223 Reply

  Nenad Grubisic

  Jeg er bare SÅ enig, Niels Otto Tarp! Lad os være åbne.
  Nenad G.

  #1228 Reply

  Anonymous

  Jeg har lige været en tur gennem et tandtjek og diverse reparationer af gamle fyldningers. Ved første gennemgang kunne min tandlæge konstatere, at jeg ikke havde tandsten. Det var lidt mystisk og nyt for mig. Jeg spekulerede på det og fandt frem til, at det måtte skyldes mit daglige orale indtag af en dosis EDTA. Da jeg fortalte tandlægen om det, kunne hun berette, at de bruger skylning med 12% EDTA – opløsning efter rodbehandling for at fjerne forekommende tandsmulder efter boring/filning. Ved en snak om min brug af oralt indtag af EDTA kom vi frem til, at jeg nok ved fordel kunne tage min forktyndede dosis med sugerør, da en daglig skylning nok ville gå ud over tandemaljen eller blottet tandben.
  I sammenhæng med tandhygiejne må reduktion at tandsten vel være en stor fordel.
  Niels Otto Trap
  (dette indlæg er skrevet af Niels Otto Trap 3.dec.2015)

  #1272 Reply

  Søren Kirkegaard

  Hej Niels Otto
  Hvor køber du dit oral EDTA

  #1455 Reply

  Nenad G.

  Hej Søren K.
  Her er adressen: http://cardiorenew-europe.com/ oral EDTA
  Du kan læse mere danskoversæt. her på hjemmesiden :EDTA-NYT nr. 4.dec.2014. sider: 16-24
  mvh
  NG

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
Reply To: Oral EDTA
Your information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">