Om EDTA

 

Læs piecen ” EDTA mod åreforkalkning” udgivet af EDTA-patientforeningen 2013 her.

EDTA er en helhedsbehandling, der fjerner urenhederne i blodkredsløbet, der for dig måske kan betyde farvel til
image

 • Blodpropper
 • Tungmetalforgiftning (bly, kobber, aluminium, jern)
 • Bypass operationer
 • Alzheimer
 • Benamputering.
 • AMD tør. (Øjenforkalkning)
 • Mange slags medicin bliver overflødig
 • Stor effekt ved sukkersyge

Lyder det for godt til at være sandt? Alle i foreningen har fået EDTA, og vi kan stå inde for effekten. Alle arbejder gratis, og alle betaler kontingent.

EDTA – virkemåde

Ethylen Diamin Tetra-Acetat (EDTA) er en svag aminosyre. Den er i stand til at kelat-binde (af græsk chele = klo) metalioner, f.eks. bly, jern, kobber, aluminium og calcium, med en tiltrækningskraft i nævnte rækkefølge.
Dvs. under behandlingen fjernes først bly, så jern etc. Der går dermed nogle gange, inden calcium trækkes ud. Du skal dog være glad for metallerne trækkes ud. Det er kun en fordel – specielt med det første (bly). Vi har brug for de fleste metaller, men kun i meget små mængder.

Behandlingen

 • Intravenøst hos vore behandlere: Du får indlagt et drop i armen. Herind flyder en blanding, der indeholder bl.a. EDTA og magnesium. Der er en 1/2 liter, og det tager ca. 3 timer. Sideløbende indtager du vitaminer og mineraler alt efter, hvad din behandler har anbefalet. Der skal som udgangspunkt 15-30  behandlinger til som grundbehandling. Herefter min. 4-6 gange årligt som vedligeholdelse.
  Effekt: 100%.
  Dette skal forstås således, at 100% af EDTA kommer ind i blodårerne for at gøre deres arbejde der.
  OBS: som medlem af foreningen giver nogle af de behandlende læger rabat på konsultationer og behandlinger, ligesom der er mulighed for tilskud, hvis du er i den offentlige sygesikringsgruppe 2 og i sygesikringen Danmark gruppe 2.

Nu vil du nok naturligt spørge:

 • Hvilken behandling skal jeg vælge? Vi vil anbefale, du starter hos en af vore behandlere, da der kan være helbredsmæssige forhold, der kræver en vurdering og justering. Det gælder f. eks. og især, hvis du har nedsat nyre eller leverfunktion. Du vil også på baggrund af forskellige blodprøver, blive justeret mht. vitaminer og mineraler, som det er meget vigtigt, du får.

 

Der findes 1 – måske 2 praktiserende læge i Danmark, der giver helhedsbehandling. Helhedsbehandling er f. eks.: Du har fodvorter. Det skyldes muligvis et svagt immunforsvar. Immunforsvaret skal styrkes. Det gør vi med vitaminer og mineraler i korrekte doser. Eller du er forkalket i kranspulsårerne, så er du nok også i resten af blodkredsløbet. Derfor ingen stent eller bypass – (medmindre, du er stærkt medtaget). I stedet gives EDTA-behandlinger, der fjerner forkalkning i hele blodkredsløbet. Ikke blot en punktbehandling, som en stent er. Desuden vitaminer og mineraler.

Følg os på facebook nr. 27 facebook_logo