Jer er overbevist om EDTA er skyld i jeg har begge ben i behold

For ca. 5 år siden begyndte mit højre ben at sove fra knæet og ned i fødderne og efter et ½ år begyndte samme symtomer i venstre ben . Jeg var sendt til forskellige læger som til sidst fandt ud af der ikke kunne måles puls i mine fødder,da var der efterhånden også gået hul på mine tæer, som ikke ville hele. Jeg blev henvist til en
skanning af mine årer i begge ben, som viste 2 af årerne i begge ben var lukket på grund af forkalkning fra knæet af og ned i fødderne.

Det var efterhånden meget smertefuldt og tæerne føltes som rene isklumper og var også kolde som is.

Min fremtid lød på daglig motion og desværre kunne jeg måske regne med koldbrand i fødderne og efterfølgende amputation af benene.

DET VAR LlIDT AF EN KOLD TYRKER.

Mit kendskab til EDTA fik jeg gennem nogle venner som havde boet i USA. Jeg fik oplyst et behandlingssted med EDTA i Danmark hvor jeg straks startede på behandling.Efter gennemgang af papirer og undersøgelser fik jeg besked på jeg skulle regne med ca 30 – 40 behandlinger inden der ville være fremgang og ændringer at mærke..

Efter behandling nr 32 føltes der på hjemturen i bilen som om der var ild i bunden af bilen, så varme føltes mine fødder ,en mærkelig men dejlig fornemmelse. I hele denne periode var mine tæer ved at være hele og jeg kunne igen have fornuftige sko på.

Efter ca 75 behandlinger holdt jeg en pause på ca 4 – 5 mdrdette viste tilbagegang til de samme symtomer.Nu har jeg lært det er nødvendigt for mig med vedligehold med EDTA ca hver 3 – 4 uge dette giver varme og hele fødder.

Jer har på de 2 behandlingssteder for EDTA som jeg kender været fantastisk godt behandlet og hvor jeg har mødt de første 1000 mennesker som er blevet hjulpet ved EDTA behandling.

HVORFOR ER DET LIGE DET DANSKE SUNDHEDSVÆSEN TROR SÅ MANGE MENNESKER ER FULDE AF LØGN?

I dag søger sundhedsvæsenet jo efter mennesker til forsøg med nye præparater / produkter som jo er meget fint og giver gode resultater – vi har jo et godt system Men giv dog de mennesker som kan hjælpes med EDTA en chance for oplysning og behandling –som også kunne være en stor hjælp til samfundet.

Når man har været meget syg og er ovenpå igen finder man ud af – MAN SKAL HAVE ET GODT HELBRED FOR AT VÆRE SYG.

Jeg har i dag fået 160 behandlinger og dyrker daglig motion.

Bente Fossing,
Slugten 5
9380 Vestbjerg.
Født 1947
Tlf. 4080 9801
e-mail: bf@dc-supply.dk.