Min behandling med EDTA

Jeg er pensionist, men er oprindelig landmand og har stort set altid haft legemligt arbejde. I fritiden har jeg i de sidste mange år sammen med min kone dyrket sportsdans.

For ca. et par år siden begyndte jeg at få krampe i min venstre lægmuskel selvfølgelig lige midt i en engelsk vals. Det gør altså djævelsk ondt.

Jeg havde før hørt om EDTA fra en meget god ven, som har været igennem hjerteoperationer og til sidst havde fået at vide, at hvis han skulle have endnu en operation, blev hans ben amputeret.

Han havde så fået kendskab til EDTA og begyndt en behandling med dette. I dag gør han, hvad der passer ham, og han har sine ben og er uhyre aktiv med vardenafil osv., så efter et foredrag af Claus Hancke i Næstved var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville prøve dette.

Efter nu 3o behandlinger kan jeg berette, at efter den 6. behandling har jeg ikke haft krampe i den lægmuskel. Jeg kan nu træne i dans, så længe det passer mig. Går vi en tur, kan jeg igen gå lige så langt, det skal være. Det er jeg meget glad for.

Når jeg tænker tilbage på de 30 gange, jeg har været til behandlinger i Lyngby, hvor jeg har talt med mange forskellige patienter og hørt om deres sygdoms billeder, så er det mig fuldstændigt uforståeligt, at den danske lægestand kan overse, at man i USA og flere andre lande kan bruge EDTA behandling, og at man ikke kan få tilskud til behandlingen.

Med de erfaringer jeg har fået, kan jeg på det bedste anbefale EDTA behandlingen.

Henning Steenberg Larsen
Smedebakken 59,
4160 Herlufmagle
Tlf. 20 14 13 67
Født 1940